Grabben utan begränsningar .

Jahapp, han gör det igen, på ett varmt Öland plockar han ytterligare en pinne i hoppklass 1 . Han hade säkert tagit en även i agilityloppet om inte matte varit för sen i ett byte vilket resulterade i att jag "lurade" honom åt fel hål. Typiskt miss för ovan hund. I övrigt var han toppen, fina kontaktfält och bra slalomingångar så jag är väldigt nöjd :)

Sonic levererade också och körde sina lopp fint med.., förutom sista hindret i hopp tvåan.. Där han är nollad fram tills dess sen får syn på husse och springer mot honom = en retfull femma.
Menmen. Vill inte Sonic då gör inte Sonic :)

Jarra fick köra en öppenklass efterssom klass tre inte gick och där diskade vi oss pga att jag inte hann med samt hade ett för dåligt runt kommando på avstånd :)

Dock nöjd med alla dogsen, de gjorde sitt bästa :)

Igår debuterade vi också i fortsättningsklass och det gick jätte bra, lite störd var han av pojkarna som spelade fotboll brevid banan men han höll sig ändå i skicket och avslutade banan med 93 p så det var ju kanon.

Sonic gick en runda på 80 p och han var väldigt laddad och hade väldigt kul. Var länge sen han fick tävla rally,


Idag for vi tillbaka igen och då slutade Sonic på 95 p , han fastnade och nosade lite det var synd, men Sonic är som sagt Sonic så :p lilla mint fick 83 p. Detta för att jag struntade i en skylt , en skylt som är vår akilleshäl. Han tog den en gång i början av banan men fick inte tillräkligt motivation eller belöning och då var andra gången så klart inte värt att jobba för. Det är bara att jobba vidare vid sidan av banan på de momenten :)


Första semesterdagen!

jahapp då var det äntligen dags för semester, mkt trevligt :) 
 
Dagen har spenderats med att shoppa en ny klotång då den andra har gett upp -_- 
 
Passade då också på att besöka miljöstationen och Handla lite Gosedjur till dom små. 
 
 
 
Därefter for vi ut till svampskogen för lite kvalitetstid :) Blev en del Kantareller som vi tänkte ge bort. ( vi äter det inte själva, men kul att plocka :p) 
Var kvar på samma hemliga ställen som förra året, förutom där de gallrat då så klart :)
 
 
 
 
 
Övrigt i vårat liv som jag nog inte bloggat om, är nog att issa och lilla Mint tävlat lydnadsettan en andra gång, också med Första pris som resultat så det var ju skojsigt. Denna gång i Värnamo. 
Jarra tävlade Eliten men den historian är typ så absurd så jag skriver inte ut den. hihi. Kanske nån annan gång :)
 
 
 Vi har också haft släktkalas.  Med bland annat rundvandring på Rostockholme. 
 
 
 
Vi hörs Mina vänner :)
 
 
 

Lydnadsdebut och pinnplockare.

Tjo mina vänner, är allt bra?
 
Själv mår jag helt ok, 2 veckor kvar till semester ♥
 
Jag kan väl börja att berätta om Gotland förra helgen. 
 
Hundarna tävlade alla tre. Sonic var väldigt värmepåverkad, mer än vanligt. kan körde ett par nollade lopp men inget som räckte till pinne ♥
 
Jarra gjorde jag såna sjukt störiga missar med, ja men ni vet tex säga tunnel istället för hopp ?!? knasig matte. Menmen hon gjorde ju i alla fall rätt :P 
 
Lilla Mint var så himla duktig, banorna var utformade på så sätt att jag kunde nyttja båda mallarnas steglängd vilket tyvärr inte händer allt för ofta i ialla fall klass tre tyvärr. 
2 nollade lopp och 2 pinnar plockade han med sig hem ♥
 
 
 
Igår for vi ner till Bjuvs bk. I ärlighetens namn hade vi nog missbedömt avståndet lite.. :P 
 
Lilla Mint skulle debutera i Lk 1 och Jarra i Eliten. 
 
Först ut var jarras gruppmoment där hon fick 10-10.
 
Sen blev det lottning för Issa och Lille Mint därefter gruppmoment.  Han nosade lite i början :O Aldrig hänt så jag blev lite "hrrrrrm"  fast det kunde jag ju inte visa för jag var ju utanför planen men inombords :P 
9 på plats och 9 Tandvisning (studsade upp)
 
Därefter kom värsta hällregnet... 
 
Issa värmde lilla Mint, han var mkt mer ofokucerad på henne än vad han brukar, så vi värmde tills rätt känsla kom. 
 
Väl in på plan fortsatte han vara lite tittig mot mig, vilket var lite synd för poängen hade blivit höga annars. 7a i linförigheten ( låste på mig i nån sväng så satte sig lite sakta och sådär)  , Läggandet en 9a för framföring. Issa gör något konstigt med armen där. 
Inkallning en 10, jätte fint , ställandet en 7,5 (mkt retfullt, hade varit en 10 om han inte låst på mig vid kommendering av sitt) Appotering 7, han flyttar ju sig lite i förväntan
8´Hopp över hinder är ju det moment han inte är riktigt klar i så jag sa till issa att stärka han med ett fot där och då blir det ju dk. 
Helhet 10.
 
ÖVerlag gick det väldigt bra, speciellt med tanke på det jäkla vädret, jag var orolig att grabben inte skulle vilja sitta ner ,kan ju vara känsligt att få rumpan så blöt :P
 
En andra placering med första pris fick dom i alla fall så det var ju skojjsigt :)
 
 
 
 
Galenpanna Mot apellplanen..
 
 
 
Jarra då? Jo men som tidigare nämt så full pott på gruppmomenten. 
 
7,5 på FF,ej parallelt ( stegförflyttningar, men matte kan likssom inte det där :P) snett sättande nån gång. 
9 på Zätat, jag saktar ner något. 
7 på inkallning med ställande och läggande. Steg.
0 på rutan. hon hittade den inte trotts hon letade. vet inte varför ♥
6 appotering med dirrigering. Ett av momenten vi inte är framme vid vår målbild. hon höll på att ta mittenapporten så jag fick bryta henne och skicka rätt. 
10 på metallen. Hennes parad moment. 
6 vittringen, lyfte första, kollade de andra sen grep den igen. OCkså ett moment där jag vet vi tappar poäng för vi är inte i mål där.
7 fjärren. Hon nosade -_- 
 
ÖVerlag är jag toppen nöjd! det enda jag störde mig på var noset. En sån klassiker när man börjar gå nosar hunden o slutar när man vänder sig, hoppas verkligen bara det var en engångs händelse. hmmf :P 
 
kl halv två var vi hemma i natt så det blev verkligen en sen kväll. 
 
Idag är det dags för släktkalas. Ska bli trevligt. 
 
Vi hörs mina vänner :)
 
 
 

RSS 2.0