Att Jämnföra glädje..

HEj mina vänner. Idag ska jag vara sådär Djup som bara jag kan.
 
Jag har ju jämt otur med människor, i samband med att jag själv är lite socialt missanpassad :P
 
Men idag hände det igen.
 
Som vanligt krockar mina hundars klasser i rallyn, pratar med sekreteriatet och vi bestämmer att jag får banvandra innan i fortsättningsklassen (behöver ingen genomgång av domaren där) 
OCh sen gå avancerad med en annan domare som dömde den klassen. 
 
10 min innan banvandring ska starta frågar jag domaren på fortsättningsklassen om jag kan gå nu då och att jag pratat med sekreteriatet om det.  Men jag skulle inte få gå in på hennes bana innan hon banvandrat med alla . Otrevligt svar får jag och ingen lösning på problemet. Jag hade inte haft något emot att gå banan 2-3 gånger efter avancerad klassen heller menmen.
 
Givetvis bortprioriterar jag fortsättningsklassens banvandring för där är jag mer säker på skyltarna .  
 
Under fortsättningsklassens banvandring hör min kompis domaren prata med en annan om mig och talar om att jag medvetet anmält hundarna till båda klasserna och det är ju då mitt problem.
Jag blir uppriktigt väldigt sur av sådant. Så sur så jag svarar inte när jag välkomnas in på banan utan jag går in och kör . 
 
Jag tycker rent ut sagt att det är skitdåligt utan den domaren att göra så. Det var en ny domare jag inte tidigare tävlat för . 
 
DEt känns givetvis väldigt obekvämt att gå in på planen efter ett sådant bemötande, och jag anser inte att jag varit oförskämd eller respektlös mot denne bara för att jag tävlar i två klasser. 
 
Ska tillägga en gång till, att sekreteriatet var väldigt tillmötesgående, det var bara domaren som ansåg att jag inte har rätt till samma banvandring som alla andra efterssom jag är besvärlig med mina två hundar.
 
Så nog med gnäll! 
 
JArra tog idag RLDA Titeln och sonic sitt 4 kval resultat i fortsättningsklassen :D:D <3
 
Här kommer lite bilder från dagen och veckan . Ha det fint mina vänner :)
 
 
 
 
 
BAlansera på tre tassar :P
 
Besöka fågeltorn
 
 
  Spårdag med Anna :)
 
 
 
 
Vi hörs mina vänner :)
 

Spårdag! (och en utskällning)

Tjoho alla, haft en fin solig dag?
 
Idag har det varit spårdag med grundkursen, efter körde jag jarra cirka 400m på vall, Mint 25m + 15 m näringspår och Sonic uppletande.
 
Fick mig en utskällning , strax efter kursarna åkt och issa var och la sitt spår kom en man gåendes, skällde på mig för att vi var på hans åkrar och för att vi slängde skräp och trampade sönder hans åkrar.
Allmänt kännt är väl att om någon attakerar en på det sättet så reagera man ju inte speciellt artigt. Ptja inte jag i alla fall. För fyra år sedan kanske jag varit lite mildare men nä. 
 
Nu är ju faktiskt sanningen den att det är min pappa som äger marken där , både skogen och åkrarna. Och sanningen är att jag kontaktat både han och jaktlaget innan jag tog ut kursare och mig själv där. 
Oavsett så gäller ju dessutom allemansrätten vilket han då hävdar att det inte gör när man arranderar 
 
(pappa "glömde" nämna att han arranderat ut åkrarna, för 2 år sedan :O och ja, jag har nog lagt hundra spår där under den  tiden)
 
Skräpet vi slängt var ju faktiskt startpunkterna för mina hundars spår. MEnmen. Avskyr såna saker, varför kunde han inte pratat vänligt i stället? 
HAn tystnade så klart till när jag sa, "Ja jag pratade ju med pappa senast i morse om det var ok att vi va där"
 
Sen sa han som dumma kommentarer typ att ja jag ska ju ha får där sen ska ni släppa hundarna på dom också. JAg kontrade väl med typ att han inte bör föruttsätta att folk är dumma i huvvet. 
 
Jag poängterade ju också enbart för att han var otrevlig att det är hans ansvar att se till enligt lagen att det inte ligger skräp på markerrna han arranderar. för så står det faktiskt i lagen. 
 
(sen ska man SJÄLVKLART inte stöka ner, men lagen säger ändå så)
 
 
MEnmen. Så tråkigt men tjurskallar! 
Men vi lämnade inte som ovänner i alla fall, MEn det är lite trist när jag alltid håller mig på pappas mark just för att slippa missförstånd så blir det det ändå -_- 
 
Spåren med dogsen gick iaf bra, Mint börjar bli spårgalen!! :P
JArra utmanades, alla apporter in men fick verkligen använda nos, nästa gång ska hon få ett skogsspår :)
Sonic ja han brummade på och var nöjd, här kommer lite bilder :)
 
 
 
 
 
 
 

Plötsligt händer det??

jajemen för idag tog vi Sista första priset i LK 3 och därmed kan vi nu titulera oss : LpI LpII LpIII RLDN RLDF Jarra Av Centaurus! Tjoho nu ska vi börja träna för Eliten!! 
 
Utöver det fick jag årets första Gädda idag. 
 
Vi hörs mina vänner :) 
 
 

Bilder från dagdagens Noosewoork:)

 Igår var vi och provade på Noosework hos ulla.
 
Fattar det inte riktigt ska jag väl erkänna, mina lite mera erfarna hundar trodde nog vi körde uppletande. HAr i nuläget inga planer på att köra det mot tävling men skog o prova på :)
 
 

Mobil blogg !

Hej mina vänner , allt bra ?

Igår var vi på gåsahoppet . Bra känsla med hundarna men tyvärr tog tävlingen så lång tid igår (14 timmar och inte slut när vi åkte ) så jag beslutade faktiskt att skippa resten av helgen där . Inte värt det för 3 minuters tid själv på banan . Inga pinnar in i alla fall och en tjuvstart från jarra :o 

Här är minttu som besökte sin första tävling .




Idag har vi varit på påskmiddag hos Elvy karlsson . :) fick två par nya skor av syster med :D 

Därefter åkte vi och gjorde mitt andra avkopplings grej dvs fiskade för första gången i år . Tyvärr ingen fisk men hade en på kroken i alla fall :) 

Minttu verkar trivas i vårt hemliga paradis :)






Förutom när han gick på plankan då .. Vi hörs ! :D 




Mobilblogg:)

Hej mina vänner , allt bra ? Själv har jag beslutat ta bort min fb. Skönt :) 

Idag har jag varit lite taskig mot hundarna : 

 

Där efter åkte vi och körde uppletande. 

Ringde pappa och bad han hjälpa mig med minttu , under inlärning använder jag     synretning, kolla fokuset alla redan ! 





Jarra fick ett föremål i korridor . Jag vill höja hennes självförtroende lite . 





Sonic fick trå föremål i korridor . Gick lite utanför rutan men jag lät han hålla på , det var ju bara några meter :) 


Nu sitter vi här och det började precis hagla som fasiken sådan avslutar nu :) vi hörs ! 






RSS 2.0