Att stilla folks nyfikenhet..

jag har stått lite i valet och kvalet om jag skulle publicera julaftonens händelse där lilla mint och Sonic rök ihop. 


Jag vet ju att många där ute tyvärr gottar sig i när negativa saker händer i folks liv. Till dom vill jag bara skriva, skäms på er ! 

För att slippa spekulationer väljer jag därför också att berätta vad som hände. 

På senaste tiden har det varit lite spänningar i flocken. Sonic har visat mer avståndsreglerande signaler både när jarra och mint har lekt i tex sängen, när mint har lagt sig närmare osv. 

Mint är också två år nu, och är en grabb med självförtroende och vad jag tror ganska mycket testosteron . 

För ett par månader sedan hittade vi ju två bett på Sonic som han fick dränage i. Vi vet inte vad som hände där utan det skedde i hundrastgården när jag var inne. Efter det begränsade jag så han har fått vara inne när de andra varit ute i hundrastgården samt med kompostgaller inne ifall vi lämnat dom själva. 
Det är nämligen så att om vi får gäster eller när vi kommer hem så blir det fullt ös här hemma och mallarna kan få lite överslagshandling inte så att de börjar slåss eller så, men jarra kan ju också bita mig för att hon är glad ( händer sällan numera men) och det var det vi trodde hade hänt . 


Jag såg inte vad som hände på julafton , jag stod och plockade undan från vardagsrumsbordet och dom var precis bakom mig när jag hör att de bråkar.  Vänder mig och ser lilla mint och Sonic. Jag drar tag i nacken på lilla mint och tar bort honom . Berra tar sedan ut lilla mint. 

Hittar två betthål på Sonic . Det har inte varit bett för att döda utan bett för att korrigera dvs dom var inte djupa. 
Vi klipper runt hela såret men ser ändå inte hur djupt det är så isabell och jag åker in till läckeby vid halv tre på natten. 
Berra stannar hemma med Kasper. 

Jag tror att det kan ha varit så att lilla mint stod och luktade på Sonic, han är väldigt luktfixerad, inte så att han ska springa o lukta alla hundar i baken utan han kan ställa sig varsom på en annan hund och borra in nosen . Jag tror då att Sonic morrade och sa till och då fick lilla mint nog. 


Svårare än så var det nog inte. 


Jaha, vad händer nu då ? 
Ja ingenting skulle jag säga..
Just nu märker jag inga spänningar. Livet fortsätter som vanligt, 

Vi blickar mot 2017 och jäklar vilket bra år jag hoppas det kommer bli :D god jul och gott nytt år på er ! :) 


RSS 2.0