Grabben utan begränsningar .

Jahapp, han gör det igen, på ett varmt Öland plockar han ytterligare en pinne i hoppklass 1 . Han hade säkert tagit en även i agilityloppet om inte matte varit för sen i ett byte vilket resulterade i att jag "lurade" honom åt fel hål. Typiskt miss för ovan hund. I övrigt var han toppen, fina kontaktfält och bra slalomingångar så jag är väldigt nöjd :)

Sonic levererade också och körde sina lopp fint med.., förutom sista hindret i hopp tvåan.. Där han är nollad fram tills dess sen får syn på husse och springer mot honom = en retfull femma.
Menmen. Vill inte Sonic då gör inte Sonic :)

Jarra fick köra en öppenklass efterssom klass tre inte gick och där diskade vi oss pga att jag inte hann med samt hade ett för dåligt runt kommando på avstånd :)

Dock nöjd med alla dogsen, de gjorde sitt bästa :)

Igår debuterade vi också i fortsättningsklass och det gick jätte bra, lite störd var han av pojkarna som spelade fotboll brevid banan men han höll sig ändå i skicket och avslutade banan med 93 p så det var ju kanon.

Sonic gick en runda på 80 p och han var väldigt laddad och hade väldigt kul. Var länge sen han fick tävla rally,


Idag for vi tillbaka igen och då slutade Sonic på 95 p , han fastnade och nosade lite det var synd, men Sonic är som sagt Sonic så :p lilla mint fick 83 p. Detta för att jag struntade i en skylt , en skylt som är vår akilleshäl. Han tog den en gång i början av banan men fick inte tillräkligt motivation eller belöning och då var andra gången så klart inte värt att jobba för. Det är bara att jobba vidare vid sidan av banan på de momenten :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0